Blagdanski vikend u Portanovi

  SHARE

  Družite se sa Djedom Božićnjakom, sudjelujte u velikoj nagradnoj igri i darujte najpotrebitije

  Tik-tak, tik-tak, vrijeme polako curi i samo nas koji dan dijeli od njaveselijeg blagdana u cijeloj godini. Finalne pripreme su u tijeku, no neki od vas i dalje su u potrazi za savršenim darom za svoje najmilije. Najbolja shopping destinacija je naravno Portanova, a u velikom izboru zasigurno ćete pronaći ono što tražite, a i više od toga. Shopping će biti još i bolji jer su se polako u trgovine ušuljala sezonska sniženja, posjetite Portanovu i iskoristite sve pogodnosti koje vas očekuju!

  Nakon odličnog shopping svratite do Info pulta Portanove i uz predočenje računa iz bilo kojeg prodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta preuzmite svoj kupon i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Portanove. U ovoj nagradnoj igri možete osvojiti automobil Toyota AYGO, ili jednu od 15 drugih vrijednih nagrada.

  Ove subote također možete pomoći onim najpotrebitijima svojim sudjelovanjem u humanitarnoj akciji „Otvori ormar, otvori srce“! Vrijeme za pomoći onima u potrebi je uvijek, ali nekako je to uvijek izraženije u vrijeme darivanja i zato ispraznite svoje ormare od odjeće i obuće koja vam je suvišna i poklonite onima kojima je potrebna. Akcija se održava od 10 do 12 sati na prizemlju Portanove, kod panoramskog lifta. Sva roba prikuplja se za Crveni križ Osijek.

  Ne zaboravite, Djed Božićnjak vas očekuje u Portanovi sve do 23.12. i to od 17 do 19 sati.

  Podsjećamo – trgovine u Portanovi 24.12. rade do 17 sati, 25.12. i 26.12. trgovine ne rade, a II. kat sva tri navedena dana radi prema prilagođenom radnom vremenu.

  Vidimo se u Portanovi!