Bizovačke toplice: Nova atrakcija u Aquapolisu

  SHARE

  Nakon što je prošle godine Janko Andabak preuzeo Bizovačke toplice, započelo je preuređenje najvećih toplica na području istočne Hrvatske. Novi vlasnik ulaže 120 milijuna kuna ta planira zaposliti 60 novih djelatnika, a u tijeku je i izgranja najvećeg bazena s vodenim valovima u Hrvatskoj.

  U ovim vrućim danima koji tek slijede, posjetitelji će se već krajem ovog mjeseca moći  uživati u oceanskim valovima.

  Vodeni valovi uključivati će se na svaki puni sat, a program će trajati 10 minuta. To će svakako biti poseban doživljaj oceanskih valova u toploj vodi Aquapolisa, stoga će taj doživlja goditi djeci i odraslima.

  Bazen s vodenim valovima prva je od tri faze ulaganja, druga faza je izgranja liječilišta sa 60 soba čije se otvorenje očekuje u jesen.

  Treća faza je rekonstrukcija i opremanje hotela Termia (3*), gdje je planirana nadogranja 30 novih soba. Početak rada novih soba planiran je za najluđu noć u godini 2016.

  Treba napomenuti da su vikednom, petak i subota od 21:00 – 24:00 organizirana noćna kupanja. A petkom su sve ulaznice na 20%.

  Stoga razveselite sebe i svoje najmlađe i pojetite ovaj prekrasna vodeni park i hotel te uživajteu svim blagodatima koje oni pružaju.

  izvor:24info