BELI MANASTIR: Rezultati Zimske malonogometne lige!

  SHARE
  foto:24info
  foto:24info

  Danas je u Nastavno-sportskoj dvorani odigrano 4. kolo (U-16), te 5. kolo Seniori. Od 15:00h, sastali su se Radnički Mece – Savjetnik d.o.o., a slavila je momčad Savjetnik d.o.o. rezultatom 2:1.

  OSTALI REZULTATI 02.01.: (U-16)

  BARANJA-BELJE (1) 3:1 BARANJA-BELJE (3)

  BARANJA-BELJE (2) 0:7 UDRUGA MLADIH LUG

  3. POLUVRIJEME 1:2 RABO d.o.o. KN. VINOGRADI


  SENIORI:

  Skupina B:

  NK VARDARAC 4:3 NK HAJDUK POPOVAC

  NK DAVOR BRANJINA 2:5 NK BELJE KNEŽEVO

  KONAČNA TABLICA:

  U SLIJEDEĆI KRUG NATJECANJA PLASIRALI SU SE : HAJDUK /Popovac/ i POLET /Karanac/. i NK VARDARAC kao prva najbolja trećeplasirana momčad, druga je NK „Croatia“ Branjin Vrh.

  Zahvaljujemo NK Belje /Kneževo/ i NK“Davor“ Branjina na sudjelovanju u natjecanju Zimska malonogometna liga – NS Beli Manastir.

  Skupina C:

  NK MIRKOVAC 5:1 NK PETLOVAC

  NK CROATIA BRANJIN VRH 8:5 NK BRATSTVO JAGODNJAK

  KONAČNA TABLICA:

  U SLIJEDEĆI KRUG NATJECANJA PLASIRALI SU SE : NK BORAC Kn.Vinogradi, NK PETLOVAC i NK Croatia Branjin Vrh kao druga najbolja trećeplasirana momčad.

  U usporedbi s NK Grabovac, NK Croatia ima isti broj bodova, ali bolju gol razliku što im je donijelo prednost kao drugoj najboljoj trećeplasiranoj momčadi.

  Zahvaljujemo NK Mirkovac i NK Bratstvo Jagodnjak na sudjelovanju u natjecanju Zimska malonogometna liga – NS Beli Manastir.


   

  U skupini (A), utakmice su se igrale jučer pa vam sada tako donosimo samo konačnu tablicu:

  U SLIJEDEĆI KRUG NATJECANJA PLASIRALI SU SE : BARANJA-BELJE /Beli Manastir/ i RADNIČKI

  /Mece/. NK Grabovac je u srazu s, NK Croatia Branjin Vrh, koja ima isti broj bodova, lošije trećeplasirana momčad zbog bolje gol razlike što im je donijelo prednost, dok je 1. najbolje trećeplasirana momčad iz skupine B NK VARDARAC.

  Zahvaljujemo NK Šparta, NK Darda i HNK Grabovac na sudjelovanju u natjecanju Zimska malonogometna liga – NS Beli Manastir.

  SUTRA SE SASTAJU: