BELI MANASTIR: Odigrano 2. kolo (U-13), 4. kolo – Seniori!

  SHARE
  foto:24info
  foto:24info

  Danas je u Nastavno-sportskoj dvorani odigrano 2. kolo (U-13), te 4. kolo Seniori. Od 15:40h, trebali su se sastati NK Bratstvo Jagodnjak – Baranja-Belje Beli Manastir, ali je momčad iz Jagodnjaka odustala od daljnjeg natjecanja, pa su utakmicu počeli Noćni klub Outside – Radnik Jovan-Lazić. Noćni klub Outside je slavio 2:1.

  OSTALI REZULTATI 01.01.: (U-13)

  NK ŠPARTA 7:0 NK BORAC

  TABLICA:

  NK BRATSTVO JAGODNJAK JE ODUSTAO OD DALJNJEG NATJECANJA. REZULTAT 1.KOLA SE BRIŠE, A OSTALE UTAKMICE SE NEĆE REGISTRIRATI U KORIST PROTIVNIČKIH MOMČADI.

  Skupina A:

  NK GRABOVAC 4:5 HNK RADNIČKI MECE

  NK ŠPARTA BELI MANASTIR 0:7 NK DARDA

  SLOBODAN: NK BARANJA-BELJE BELI MANASTIR

  TABLICA:

  NA DODATNOJ POMOĆNOJ TABLICI KLUBOVA KOJI IMAJU JEDNAK BROJ BODOVA (6) IZMEĐU NJIHOVIH MEĐUSOBNIH REZULTATA, 1. RADNIČKI, 2. GRABOVAC, 3.DARDA. NA TEMELJU TOGA U DRUGI KRUG NATJECANJA PLASIRALI SU SE BARANJA-BELJE I RADNIČKI MECE, A GRABOVAC ČEKA ISHOD.

  Skupina B:

  NK BELJE KNEŽEVO 4:4 NK VARDARAC

  NK HAJDUK POPOVAC 4:1 NK POLET KARANAC

  SLOBODAN: NK DAVOR BRANJINA

  TABLICA:

  HAJDUK I POLET SU SE PLASIRALI U DRUGI KRUG NATJECANJA, A KOJE DVIJE NAJBOLJE TREĆEPLASIRANE MOMČADI ĆE U IDUĆI KRUG NATJECANJA, SAZNATI ĆEMO NAKON ODIGRANIH UTAKMICA 5.KOLA B I C SKUPINE.

  U slijedeći krug natjecanja plasirali su se: BARANJA-BELJE BELI MANASTIR, HAJDUK POPOVAC, NK BORAC KN. VINOGRADI, NK PETLOVAC, HNK RADNIČKI MECE i NK POLET KARANAC – ukupno 6 momčadi.
  Sutra 02.01.2016.godine /Subota/ nakon što se odigraju utakmice 5.kola u SKUPINAMA (B) i (C) , dvije najbolje trećeplasirane momčadi će se priključiti gore navedenim momčadima – + 2 momčadi.
  Tako ćemo dobiti ukupno 8 momčadi koje će se razvrstati u dvije skupine i to:
                  I  SKUPINA                                        II SKUPINA
          A1 – BARANJA –BELJE                    B1 –   HAJDUK /Popovac/
          B2 –  POLET /Karanac/                   A2 –   RADNIČKI /Mece/
          C1 –  BORAC /Kn.Vinogradi/          C2 –   PETLOVAC /Petlovac/
  SUTRA SE SASTAJU:
  U koje od ove dvije skupine će se uvrstiti dvije najbolje trećeplasirane momčadi zavisi od konačnih rezultata u 5.kolu SKUPINA B i C.