BARANJA INFO: Priopćenje vezano uz praćenje predizbornih aktivnosti

SHARE

baranja info

Obavještavamo sve političke stranke da će Baranja info pratiti predizborne skupove i političke kampanje na području Baranje isključivo po posebnim uvjetima koje slijede u tekstu.

Razlog tome je odluka uredništvo Baranje info koja je iz svoje uredničke koncepcije izostavila redovno praćenje rada političkih stranaka i nezavisnih kandidata, zbog ograničenog budžeta. Cilj našeg portala je donošenje informacija građanima Baranje za koje smatramo da su im zanimljive i koje bi im mogle biti od koristi te promicanje manifestacija i kulture.

Ovo priopćenje je nastalo iz razloga što na našu redakciju učestalo dolaze upiti putem telefona, poruka i mail-ova o praćenju predizbornih događanja na području Baranje i šire.

Političkim strankama se daje mogućnost kao i svim ostalim našim klijentima na objavu PR članaka koji je u sustavu oglašavanja i za koje se primjenjuju cjenici oglašavanja. Također im stavljamo na raspolaganje sve trenutno dostupne Bannere za oglašavanje na portalu Baranja info.

Ukoliko netko želi da reporteri Baranje info prate njihove političke skupove ili neke druge događaje, nudimo i tu mogućnost. U tom slučaju se od organizatora događaja očekuje da snosi sve nastale troškove rada (putne troškove, dnevnice za novinare na terenu) i trošak nastalog PR članka.

Portal Baranja info financira se isključivo iz  prodajom reklamnog prostora. Stoga je stav uredništva portala od samog početka da rad političkih stranaka i nezavisnih kandidata osim po navedenim uvjetima neće prati.

CJENIK OGLAŠAVANJA ZA LOKALNE IZBORE