Baranja info danas slavi 2. rođendan

SHARE
043
foto: MB Press

Najveći i najčitaniji Baranjski portal slavi drugi rođendan. 04.04.2015. Baranja info je krenula s radom i u vrlo kratkome roku zahvaljujući našim čitateljima postala jedan od najznačajnih brendova u Baranji. Kako bi i dalje bili još bolji  planiramo  još više novih izazova, projekata i dobrih priča.

Baranja info u prosijeku ima dnevnu posjećenost oko 3500 čitatelja, a naše stranice na dnevnoj bazi budu pregledane oko 12 800 puta.

foto: MB Press
foto: MB Press

„ Najveći ponos Baranje info su naši čitatelji jer su oni naš motiv da svaki danom budemo što bolji i uspješniji. Također bih se zahvalio svim prijateljima, kolegama, partnerima, oglašivačima i drugima koji svojim doprinosima sudjeluju u razvijanju Baranje info.

Počekom godine počela je primjena partner programa u koju su uključene mnoge udruge, obrti, OPG-ovi, tvrtke i drugi s kojima je sklopljen ugovor o poslovnoj suradnji. Cilj partner program je bolja zastupljenost raznih organizacija na našim i partnerskim portalima.

Oglašivačima nudimo Partner program na platformi Loyalty programu (program vrijednosti) na način da svoje klijente nagrađujemo dodatnim popustima za svako novo oglašavanje.

30.01.2017. godine pokrenuli smo portal Osijek info koji svakim danom bilježi sve veću posjećenost. Mi se ne bojimo konkurencije, ona nam je samo motiv da svakim danom što bolje radimo. Naše dugogodišnje iskustvo u medijima i marketingu nam pomaže da budem uz bok konkurenciji jer jako dobro poznajemo marketinške alate, a kroz vlastite i partnerske medije povećamo posjećenost jer direktno pružaju dio medijskoga prostora.

Uskoro ćemo uvesti još  dodatnoga sadržaja kako bi partnerima i čitateljima ponudili puno zanimljivoga sadržaja.“ – Izjavio je Marko Balukčić, osnivač i glavni urednik Baranje info