Baranja info danas slavi 3. rođendan

SHARE

edukacijaNajveći i najčitaniji Baranjski portal slavi treći rođendan. 04.04.2015. Baranja info je krenula s radom i u vrlo kratkome roku zahvaljujući našim čitateljima postala jedan od najznačajnih brendova u Baranji. Kako bi i dalje bili još bolji  planiramo  još više novih izazova, projekata i dobrih priča.

Baranja info u prosijeku ima dnevnu posjećenost oko 3800 čitatelja, a naše stranice na dnevnoj bazi budu pregledane oko 14 600 puta.

foto: MB Press
foto: MB Press

„Najveći ponos Baranje info su naši čitatelji jer su oni naš motiv da svakim danom budemo što bolji i uspješniji. Također bih se zahvalio svim prijateljima, kolegama, partnerima, oglašivačima i drugima koji svojim doprinosima sudjeluju u razvijanju Baranje info.

Danas se Baranja info može pohvaliti da usluge medijskoga praćenja i oglašavanja koriste mnogobrojne udruge, obrti, OPG-ovi, tvrtke, institucije te lokalne i županijske jedinice. Cilj korištenja takvih usluga je bolje javno informiranje zajednice na lokalnoj razini.

S obzirom da danas slavimo treći rođendan svim poslovnim partnerima nudimo povoljnija oglašavanja koje će biti podijeljena u tri paketa mini, srednji i veliki paket. Mini paket koštati 5 kuna/dan, srednji paket 10 kuna/dan i veliki paket 20 kuna dan.

Također smo krenuli u realizaciju otvaranja najveće digitalne agencije u Baranji koja će biti smještena u Belom Manastiru, sadržavati će 3 TV studija, redakciju portala te digitalnu agenciju koja će pružati usluge upravljanja društvenim mreža, online oglašavanja, press clipping, copywriting, web i grafički dizajn te usluge tiska.

Uskoro ćemo uvesti još  dodatnoga sadržaja kako bi partnerima i čitateljima ponudili puno zanimljivoga sadržaja.“ – Izjavio je Marko Balukčić, osnivač i glavni urednik Baranje info