Baranja-Belje i NK Borac bore se za prvo mjesto na ljestvici

  SHARE
  foto:24info
  foto:24info

  Beli Manastir – danas 7. siječnja 2016. godine doznati ćemo pozicije na tablici skupine 1 dva polufinalista ZMNL Beli Manastir u seniorskoj konkurenciji. Jučerašnji dan, igrači NK Petlovac neće baš pamtiti po dobrom, razlog tomu je ispadanje zbog slabije gol-razlike unatoč osvojenih 6 bodova.

  Jučer su se u polufinale na ZMNL plasirale dvije momčadi, a to su HNK HAJDUK POPOVAC i HNK RADNIČKI MECE. Unatoč pobjedi Petlovčana nad Croatiom iz Branjin Vrha, oni su ipak ispali.

  Jučer su posljednju i odlučujuću utakmicu za plasman u polufinale odigrali Hajduk iz Popovca i Radnički iz Meca. Hajduku je bila potrebna bilo kakva pobjeda, a Radnički nije smio izgubiti više od 5 pogodaka razlike. Stoga je Hajduk počeo napadački, dok je Radnički izgledao prilično nezainteresirano prema naprijed, već se odlučio braniti da ne primi pogodak. Napadačka taktika upalila je Hajduku koji je poveo nakon nekoliko minuta igre, pa se i na odmor otišlo s 1:0 za Hajduk. Kao i prvo tako i drugo poluvrijeme Hajduk dolazi do ranog gola i vodi 2:0.

  Ovaj rezultat odgovarao je objema momčadima pa se nakon tog gola igrala uspavanka s čekanjem da vrijeme prođe. Ovo je sigurno bilo teško gledati Petlovčanima kojima upravo ovaj rezultat nije išao na ruku.

  Danas ZMNL počinje u 15:40 sati, a prve utakmice ćemo imati prilike gledati selekcije U-10 u sklopu 4. kola.

  HEBRON – CROATIA – 15:40 sati

  DARDA – BARANJA-BELJE (2) – 16:20 sati

  HEBRON – BARANJA-BELJE (1) – 17:00 sati

  Od 17:40 sati ćemo imati priliku gledati selekciju U-16 u sklopu 6. kola, a tamo se sastaju Savjetnik d.o.o i 3. Poluvrijeme. Savjetnik d.o.o. se nalazi na 3. mjestu ljestvice s 12 bodova, a 3. Poluvrijeme se nalazi na 4. mjestu s 9 bodova.

  No, odmah nakon te utakmice slijedi 7. kolo U-16, a sastaju se Radnički Mece – Baranja-Belje (2). U ovoj utakmici se nema što odlučivati, kada Radnički Mece ima 6 bodova i nalazi se na 6. mjestu ljestvice, dok Baranja-Belje (2) ima samo 2 boda i nalazi se 7. mjestu ljestvice.

  I naravno kako to inače biva, posljednje dvije utakmice su seniorske iz skupine 1, koje igraju 3. kolo od 19:00 sati prva utakmica, zatim druga od 19:40 sati.

  NK Vardarac i NK Polet se sastaju od 19:00 sati, a ova utakmica im ne igra neku ulogu jednako kao i u ona od 19:40 sati gdje će se sastati Baranja-Belje i NK Borac. U drugoj utakmici će se momčadi boriti prvo mjesto na ljestvici koja je samo stvar prestiža. Dodajmo da obje momčadi imaju po 6 bodova i već su se osigurali plasman u polufinale.