NAGRADNA IGRA: Najljepše božićno drvce

  SHARE
  foto:PIXABAY
  foto:PIXABAY

  Baranja info i IC Amadeus su za Vas pripremili puno zanimljivih nagrada.

  Želite li sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti jednu od nagrada, jedino što morate je poslati jednu fotografiju vašeg okićenog božićnog drvca iz vlastitoga doma u inbox naše Facebook stranice Baranja info.  Rok za slanje fotografije je 25. prosinac 2016. godine do 20:00 sati.

   

  NAGRADE ZA NAJBOLJE BORIT ĆE SE:

  1. Mjesto  – SBOX zvučnici
  2. Mjesto  – Bežični miš
  3. Mjesto – USB Stick 16 GB

  PRAVILA NAGRADNE IGRE SU SLJEDEĆA:

  1. PRAVILO:

  Pošalji fotografiju (jedna fotografija po osobi) i osobne podatke (Ime i prezime, te mjesto gdje je fotografija uslikana).

  2. PRAVILO:

  Ne zaboravi na vrijeme (fotografija mora stići u naš inbox najkasnije do 25. prosinca do 20:00 sati jer tada kreće objava i početka glasovanja)

  3. PRAVILO:

  Fotografiju objavljujemo na Facebook stranici Baranja info (fotografije će biti samostalno objavljene redoslijedom kojim su zaprimljene. Što znači, prva zaprimljena je i prva objavljena fotografija).

  4. PRAVILO:

  Pobjeda (Osoba koja je skupila najviše LIKE-ova “sviđa mi se” na svoju fotografiju je pobjedila, a nagrađuju se tri najbolje fotografije s najviše LIKE-ova)

  5. PRAVILO:

  Nagradna igra traje  Od 23.12.2016.  do 27.12.2016. do 20:00h kada se zbrajaju LIKE-ovi

  6. PRAVILO:

  Proglašenje pobjednika biti će na Facebook stranici Baranja info u utorak 27.16.2016. od 21:00 sat.

  7. PRAVILO:

  Zadnje i najvažnije pravilo za pobjednike nagradne igre. Pobjednici nagradne igre biti će obaviješteni u inbox Facebook profila, a osvojene nagrade dostaviti će se na kućne adrese.

  Napomena:

  Baranja info zadržava pravo odbiti objavu svih fotografija koje bi mogle uzrokovati bilo kakve probleme ili konfliktne situacije.

  Sretno s fotkanjem!