Posjetite Sajam vjenčanja u Osijeku

  SHARE
  Foto: Marko Dušak, Studio SpinakerGraphics
  Foto: Marko Dušak, Studio SpinakerGraphics

  Budući mladenci pripremite se za 9. po redu Sajam vjenčanja u Osijeku 13. i 14. siječnja 2018. godine, jer u TC Portanova brojni izlagači pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja!

  Siječanj je u Osijeku tradicionalno u znaku nadolazećeg Sajma vjenčanja. Dva dana događanja ispunjena su raznovrsnom ponudom brojnih domaćih izlagača, zanimljivim radionicama, degustacijama slastica, svakodnevnim modnim revijama te sajamskim popustima uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova. Na modnim revijama predstavit će se poznate modne kuće i saloni vjenčanica, a priključit će im se i etablirani hrvatski dizajneri te prikazati vjenčane trendove u nadolazećoj sezoni.

  Sajam vjenčanja Osijek i ove je godine humanitarno obojen
  Sajam vjenčanja nastavlja činiti dobra djela za najmlađe, a ove je godine humanitarno djelovanje usmjereno prema Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka. Uz pomoć izlagača i posjetitelja na Sajmu vjenčanja u Osijeku, te kupnjom humanitarne srećke, prikupit će se što više sredstava za pomoć Udruzi i time pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima s kojima se susreću djeca s autizmom i njihovi roditelji. Ovom se humanitarnom akcijom podržava višegodišnji projekt Udruge – Sportom do rasta – kojim se prikupljaju sredstva za sportske stručno vođene radionice jer fizička aktivnost pomaže djeci s autizmom u podizanju razine tjelesnog, psihičkog i emocionalnog zdravlja, postizanju samosvjesnosti i samopouzdanja, te poboljšanju njihove integracije u okolini.

  Humanitarni projekt podržat će i poznate osobe – glumice HNK Osijek Sandra Lončarić Tankosić i Ivana Soldo Čabraja, pjevačica Nera Mamić, pjevači Mario Roth i Goran Boškovć, maratonac Dragan Kovačević i dr. – koji će u subotu, 13. siječnja, u 18 sati na Gala modnoj reviji u TC Portanova prošetati pistom, u vjenčanim i večernjim haljinama i odijelima, te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom.
  A modno iznenađenje pripremaju i učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek. Buduće mladence očekuje i zanimljiv kviz putem kojem će imati priliku osvojiti vrijedne nagrade.

  Zaštitno lice Sajma vjenčanja je lijepa Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske, koja nas je – osim ljepotom – osvojila i prekrasnim osmijehom i osobnošću. U nastavku je program događanja, stoga dragi mladenci i svi ljubitelji vjenčanih manfestacija rezevirajte svoje vrijeme i posjetite Sajam vjenčanja Osijek!

  PROGRAM:
  Subota 13. 01. 2018.
  09.00 Otvaranje sajma
  12.00 Modna revija
  16.00 Nagradni kviz Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja
  18.00 Gala humanitarna modna revija
  21.00 Zatvaranje sajma

  Nedjelja 14. 01. 2018.
  09.00 Otvaranje sajma
  12.00 Modna revija
  16.30 Novi trendovi: moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije
  18.00 Modna revija
  21.00 Zatvaranje sajma