Otvorena nova HPB poslovnica u Belom Manastiru

  SHARE

  Hrvatska poštanska banka otvorila je novu poslovnicu u Belom Manastiru i postala još dostupnija stanovnicima Baranje. A kako istraživanja kažu u Belom Manastiru povjerenje poštanskoj banci je ukazalo više od 3,500 klijenata što znači da je svaki treći građanin grada Belog Manastira je korisnik usluga HPB banke.

  Hrvatska poštanska banka danas, 10. studenoga 2017. otvorila je novu poslovnicu u Belom Manastiru na adresi Trg slobode 38. Tako je građanima najvećeg grada Baranje omogućila još efikasnije bankarsko poslovanje u ugodnom i moderno uređenom ambijentu kojeg su uredili hrvatski dizajneri, arhitekti i proizvođači.

  Novu poslovnicu otvorio je izvršni direktor Sektora poslovanja sa stanovništvom Mato Filipović. Okupljenim gospodarstvenicima, klijentima i predstavnicima lokalne uprave obratio se i gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob koji je timu HPB-a zaželio mnogo uspjeha u daljnjem radu.Tom prigodom je Hrvatska poštanska banka donirala 12 tisuća kuna Dječjem vrtiću Cvrčak za nabavu kolica potrebna prvoj jasličkoj skupini u Belom Manastiru.

  Novootvorena poslovnica u Belom Manastiru jedna je od 12 poslovnih jedinica HPB-ovog Regionalnog centra Osijek,a osim u novoj poslovnici, usluge Banke građanima Osječko-baranjske županije na raspolaganju su u 14 ureda Hrvatske pošte s financijskim kutkom.

  Radno vrijeme nove poslovnice je ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 15.00 i utorkom od 10.30 do 18.30 sati a svim klijentima na raspolaganju je i bankomat.